evzmonden.ro Web analytics

Uite ce ASCUNDE o îndrăgită actriță. Secretul Doiniței Oancea a fost DEZVĂLUIT

Uite ce ASCUNDE o îndrăgită actriță. Secretul Doiniței Oancea a fost DEZVĂLUIT
Uite ce ASCUNDE o îndrăgită actriță. Secretul Doiniței Oancea a fost DEZVĂLUIT

Uite ce ASCUNDE o îndrăgită actriță! Doinița Oancea, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de televiziune, a dezvăluit un secret pe care nici mama ei nu-l știe. De-a lungul timpului a jucat alături de actori cu greutate precum Gheorghe Dinică, Florina Cercel sau Gheorghe Visua, însă niciodată nu dezvăluie prea mult despre personajul său.

Chiar dacă în preajma sa au existat mereu curioși, actrița de 35 de ani, pe care fanii o pot urmări miercurea la Antena 1 în “Fructul oprit”, preferă să-i lase pe cei dragi să descopere mai multe despre evoluția rolului ei pe parcursul vizionării producției la tv.

Prietenii apropiați, dar și cei de pe facebook, m-au întrebat ce se va întâmpla mai departe cu personajul meu, Tanța, din  Fructul oprit. Toți sunt curioși să afle mai multe, dar sunt obișnuită să nu dau din casă, ca să le creez suspansul și atunci le spun tuturor să se uite la episod odată cu mine.”, povestește Doinița.

Îndrăgita actriță nu a făcut nici o excepție. “Nici mamei nu i-am spus niciodată cum evoluează personajul meu. Am lăsat-o să aibă surprize, iar la un moment dat, a avut o surpriză foarte mare, când într-unul din serialele în care am jucat mi se întâmpla ceva groaznic. Am ajuns acasă, după difuzarea episodului, și am găsit-o pe mama plângând. Țin totul secret!”, a mai spus ea.

În “Fructul oprit”, Doinița joacă rolul unei menajere. “Tănțica este cu totul altceva, în primul rând, și îmi place! Îmi place postura asta de fată de casă, umilă așa, pe care nu am avut-o niciodată, și căreia trebuie să-i dau tot timpul ceva.  Este și bărfitoare puțin, este și foarte curioasă. Nu este o persoană rea, aș zice că este puțin băgăcioasă unde nu-i fierbe oala. Îmi place Tăținca, este chiar draguță!”, a mărturisit vedeta. Recent, Doinița Oancea a făcut primele declarații despre iubitul ei, potrivit Libertatea.

Anul trecut, într-un moment de sinceritate, Doinița Oancea a mai divulgat un secret. Ea a povestit despre drumul pe care voia să-l urmeze în viață, dar care mama ei i l-a spulberat înainte de a împlini vârsta majoratului.

“Mi-aș dori să joc rolul unei polițiste, pentru că la 17 ani am vrut să dau la Academia de Poliție. Începusem cumva să mă pregătesc pentru asta, dar mi-a tăiat maică-mea tot elanul. Acela era traseul pe care mi-l doream să-l urmez. Începusem să mă informez, să mă interesez, să văd ce trebuie să fac. Atunci, mi-a zis mama că nu e pentru mine. În general, fac ceea ce cred eu, dar probabil pe undeva, am simțit că are dreptate pentru că altfel sunt sigură că aș fi trecut peste cuvântul ei.”, a  povestit actrița.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X