}

Uite care sunt PASIUNILE SECRETE ale unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Fanii sunt UIMIȚI

Uite care sunt PASIUNILE SECRETE ale unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Fanii sunt UIMIȚI
Uite care sunt PASIUNILE SECRETE ale unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Fanii sunt UIMIȚI
Autor:

Uite care sunt PASIUNILE SECRETE ale unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Chef Foa, supranumit copilul minune al bucatariei, a gasit secretul echilibrului perfect intre profesie, familie si hobby-uri.  Gazda a emisiunii “Cine-i chefu’?” de la Kanal D,  Chef Foa spune ca, atunci cand nu este in bucatarie, mare parte a timpului liber si-o petrece practicand sporturi dintre cele mai diverse si, chiar daca efortul depus este considerabil, rasplata e una pe masura.

Sunt motociclist, ma dau cu placa, joc fotbal, baschet, tenis de masa, de camp, sunt pescar… Sportul nu are secrete pentru mine si imi place sa cred ca sunt o persoana activa.

Pentru a se relaxa complet, Chef Foa si-a dezvoltat propriile exercitii de meditatie care il ajuta, spune el, „sa nu ma mai gandesc la ganduri„. Indragitul bucatar subliniaza ca muzica, mancarea si tot ceea ce hraneste corpul si sufletul contribuie la o stare de spirit buna.

Ascult de la  Etta James si Aretha Franklin la Kendrick Lamar, A$AP Rocky si 2Pac. Uneori trec cu repeziciune prin stiluri complet diferite „, completeaza Chef Foa.

Care sunt provocarile lui Chef Foa pentru aspirantii la premiul de 1.000 de Euro pus zilnic la batai la Kanal D, ce retete delicioase va recomanda acesta, puteti afla urmarind show-ul culinar „Cine-i Chefu’?”, de luni pana vineri, de la ora 17.00, la Kanal D.

Tags:

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X