evzmonden.ro Web analytics

UIMITOR! Un mare compozitor nu mai doarme nopțile din pricina unei FEMEI

UIMITOR! Un mare compozitor nu mai doarme nopțile din pricina unei FEMEI
UIMITOR! Un mare compozitor nu mai doarme nopțile din pricina unei FEMEI

Adi Cristescu este considerat unul dintre cei mai apreciati compozitori din Romania. Tânărul face nopti albe pentru o tanară debutantă extrem de talentată.

Adi

Andra, Connect-R, Ellie White si multi altii au avut parte de melodii care i-au propulsat in topuri. De ceva vrea, Cristescu face nopti albe pentru o tanara extrem de talentata, despre care el crede ca va fi „noua Andra”.

Anul acesta, cunoscutul compozitor mizeza pe o tanara de numai 18 ani, Ema Stoican. Ema este eleva la Liceul Dinu LIPATTI, studiaza violoncelul si are toate sansele sa devina o stea. Adi Cristescu crede foarte mult in ea si in talentul ei.

„Ema degaja o magie aparte atunci cand canta. Este sensibila si orele pe care le-a petrecut studiind o sa o ajute in cariera. Se poate impune in industria muzicala pentru ca are toate calitatile ”.

Ema se pregateste sa lanseze prima ei piesa, semnata evident de Adi Cristescu, Nopti Albe. Adi si Ema cred foarte mult in proiectul lor muzical si sunt convinsi ca va fi hitul primaverii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X