evzmonden.ro Web analytics

UIMITOR! Stephen Hawking, POVESTEA ASCUNSĂ din spatele unei vieți de OSCAR / VIDEO

UIMITOR! Stephen Hawking, POVESTEA ASCUNSĂ din spatele unei vieți de OSCAR / VIDEO
UIMITOR! Stephen Hawking, POVESTEA ASCUNSĂ din spatele unei vieți de OSCAR / VIDEO

Uimitor! Stephen Hawking, unul dintre cei mai cunoscuți fizicieni și cosmologi contemporani, a murit la vârsta de 76 de ani. Acesta suferea de o maladie paralizantă.

Chiar dacă a fost considerat unul dintre cei mai mari oameni de știință de la Albert Einsten încoace, Stephen Hawking a avut o viață normală. Era fiul unui renumit biolog, iar copilăria și-a petrecut-o alături de cele două surori mai mici. Totuși, în plan inedit a stat faptul că el a urmat 3 ani cursurile unei școli de fete. Școala respectivă permitea și băieților până în 10 ani să participe la cursuri. Stephen Hawking a fost însă un elev bun, nicidecum excepțional, relatează playtech.ro.

Totul s-a schimbat radical după ce Stephen Hawking a aflat că este grav bolnav. Medicii spuneau că acest geniu nu va trăi mai mult de 24 de ani, însă a trăit până la 76 de ani, s-a căsătorit, a făcut 3 copii și a continuat activitatea științifică în ciuda problemelor locomotorii atât de grave.

Viața acestuia a inspirat ionclusiv un film de Oscar, pelicula se numește „The Theory of Everything“.

Sursă foto: Stiinta si Tehnica

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X