Uimitor! AVOCADO este FRUCTUL-MINUNE pentru SILUETA ta. Uite cum trebuie sa il consumi pentru a SLABI!

Uimitor! AVOCADO este FRUCTUL-MINUNE pentru SILUETA ta. Uite cum trebuie sa il consumi pentru a SLABI!
Uimitor! AVOCADO este FRUCTUL-MINUNE pentru SILUETA ta. Uite cum trebuie sa il consumi pentru a SLABI!

Iată niște vești foarte bune pentru iubitorii de guacamole. Oamenii de știință ne sugerează că ar trebui ca din dieta noastră să nu lipsească fructul avocado și dacă se poate să-l consumăm zilnic ar fi perfect. Cercetătorii susțin că proprietățile fructului avocado ne ajută să reducem riscul îmbolnăvirii de diabet sau a bolilor de inimă. Și nu doar atât!

Dieta cu avocado reduce și alte grăsimi din sânge care provoacă boli de inimă. Cercetătorii spun că un avocado pe zi înlocuiește grăsimile nesănătoase din alimentație cu cele beenfice.

”În SUA, avocado nu este consumat foarte des și oamenii nu știu cum să-l includă în dietă. Recomand să fie folosit în salate, în sandvișuri sau alături de pește și carne de pui”, a explicat coordonatorul studiului Penny Kris-Etherton, șeful comitetului de nutriție a Asociației Americane a Inimii

Într-un studiu, 45 de persoane obeze sau supraponderale cu vârste între 21 și 70 de ani au furmat trei diete pentru scăderea colesterolului. Înainte de începerea dietelor, participanții au avut o alimentație tipic americană-34% dintre calorii proveneau din grăsimi, 51% din carbohidrați și 16% din proteine-.

Au fost apoi împărțiți în grupuri, primul grup au urmat o dietă săracă în grăsimi fără avocado, al doilea grup o dietă cu conținut moderat de grăsimi, fără avocado și al treilea grup o dietă cu conținut de grăsimi moderat și cu un avocado pe zi.

Ultimele două diete conțineau 34% de calorii din grăsimi (dintre care 17% grăsimi mononesaturate), iar pima dietă conținea doar 24% de calorii dib grăsimi (11% grăsimi mononesaturate). Fiecare participant a urmat dieta timp de cinci săptămâni.

Oamenii de știință au descoperit că cei care au urmat dieta cu avocado și-au scăzut nivelul colesterolului rău (LDL) cu 13.5 mg/dL .

În cazul celor cu un nivel crescut de LDL această scădere este echivalentă cu 10%.

LDL a scăzut cu 8.3 mg/dL în cazul celor din al doilea grup și cu 7.4 mg/dL  în cazul celor din primul grup.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X