Udrea, o mamă de nota 10? Ce se ascunde, de fapt, în spatele celei mai puternice femei din politica românească

Pentru că a devenit mamă la 44 de ani, Elena Udrea este o femeie extrem de grijulie în ceea ce privește fiica ei și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria.

Fostul ministru, femeia care a născut la zece mii de kilometri distanţă de România, în Costa Rica, a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro, alături de soțul ei, Adrian Alexandrov.

Recent, cei doi au servit masa la un restaurant de fiţe din Capitală, alături de un bun prieten. După ce s-au despărţit de amicul lor, cei doi au fost protagoniştii unor momente de tandreţe. Alexandrov a ţinut-o de gât, i-a şoptit la ureche câteva vorbe, apoi a sărutat-o. Nimic nu anunţa ce urma să se întâmple, potrivit spynews.ro.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

După acest episod tandru, lucrurile s-au schimbat radical. Fără să stea pe gânduri, cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Elena Udrea s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat, iar Adrian Alexandrov şi-a continuat deplasarea pe jos.

Conform sursei citate, fostul politician s-a îndreptat spre o grădiniţă privată, acolo unde se afla fiica sa. Mămică dedicată, Elena Udrea şi-a luat fetiţa în braţe, i-a şoptit câteva cuvinte dulci, apoi a dus-o acasă.

Reamintim că Elena Udrea, fost politician român, care din 2008 a deținut funcția de deputat, a fost căsătorită cu Dorin Cocoș timp de 10 ani. iar de o perioadă, blonda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov.

Fostul model s-a iubit o scurtă perioadă de vreme cu Alina Eremia. Adrian era ”un simplu manechin” care îi provoca fluturi în stomac puştoaicei, aşa cum arăta presa vremii.

„Trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov”

Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov.