Tulburător! Ultima dorință a Cristinei Țopescu a rămas neimplinită. Ce își dorea jurnalista

Cristina Țopescu a murit, însă nu și-a mai îndeplinit dorințele.  U n apropiat al jurnalistei a scos la iveală informații de-a dreptul tulburătoare.  Prezentatoarea TV își făcuse un plan cu cariera sa. Este incredibil, nimeni nu ar fi crezut așa ceva.

Tulburător! Ultima dorință a Cristinei Țopescu

Aseară, Marius Chircă, fondatorul Kola Kariola a oferit la România TV detalii pe care Cristina Țopescu le-a ținut departe de ochii lumii.

„Mă forțam să am răbdare să o ascult și să fac tot posibilul să o liniștesc. În momentele mai grele mă suna, puține mesaje și extrem de multe convorbiri cu ea. O linișteam de fiecare dată, se încheia convorbirea mulțumindu-mi, iar eu îi promiteam că o să fac ceva pentru cățeii ei, ba chiar spre sfârșitul anului 2019, eram la Curtea de Argeș unde am un sanctuar pentru cai, măgari, toți salvați.”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Tulburător! Ultima dorință a Cristinei Țopescu”

„Am sunat-o cu video call, nu era chiar într-o stare bună în acel moment, era chiar înainte de alegerile prezidențiale, i-am arătat locurile, i-am arătat dealurile, munții Făgăraș, acolo am sanctuarul și mă rugase din suflet să caut un teren, poate chiar lipit de sanctuarul meu, pentru că intenționează să se retragă din televiziune. Găsise un contract la o altă companie și era foarte încântată”, a declarat Marius Chircă, în direct la România TV.

Jurnalista nu mai voia să lucreze în televiziune

„Voia să se mute din București, intenționa și mi-a zis: „Mai am ceva rezerve, mi-aș face o căbănuță mică, să stau liniștită, să lucrez de pe laptop, să pot să-mi iau toți câinii de acasă și pe cei pe care îi îngrijesc pe stradă pentru că acolo voi fi ferită de furia acestor nenorociți care nu fac altceva decât să mă distrugă, chinuindu-mi animalele””, a adăugat el.

Marius Chircă a dezvăluit și ultimul mesaj primit de la Cristinei Țopescu.

„Ultimul mesaj scris, vi-l pot arăta, nu l-am făcut încă public, îmi spune să o anunț din timp atunci când eu și soția mea mergem spre Curtea de Argeș și ne ruga să o luam cu noi, pentru că are nevoie de câteva ore, dar să o și asigur că o aduc seară înapoi, pentru că nu-și poate lăsa câinii prea mult singuri”, a încheiat Marius Chircă.