Tulburator! Abia ACUM s-a aflat ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America: „Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras…”

Tulburator! Abia ACUM s-a aflat ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America: „Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras…”
Tulburator! Abia ACUM s-a aflat ce s-a intamplat cu Ionela Prodan in America: "Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras..."

In urma cu cativa ani, apropiatii Ionelei Prodan au tras o sperietura serioasa in momentul in care artista a ajuns de urgenta intr-un spital din Las Vegas.

Incidentul s-a produs acum mult timp, insa membrii familiei au fost extrem de speriati si ingrijorati.

“Artista se afla in Las Vegas, intr-o vacanta, impreuna cu fetele ei. Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras, din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut sa stea in picioare. Respira cu greutate si transpira abundent, astfel ca, speriata, a facut un apel la 911 si a chemat de urgenta ambulanta”, au dezvăluit apropiații familiei, citați de wowbiz.ro.

Apropiatii sunt de parere ca acela a fost si momentul in care afectiunile la pancreas s-ar fi agravat, informeaza B1.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X