Tudor Chirila, ploaie de insulte la adresa Gabrielei Firea. Tudor Chirilă, jurat în emisiunea Vocea României de la Pro TV, a fost primul care a comentat atacurile primarului general al Capitalei la adresa asociatiei. În stilul său caracteristic, actorul și-a exprimat revolta folosind cuvinte dure.

„Sunt foarte revoltat, ma aflu aici ca sa depun marturie ca ceea ce vedeti e real. Exista un personaj pe care l-am jucat la Teatrul de Comedie si care este arhetipul impostorului. Cred ca toata lumea stie povestea lui Tartuffe, o pretinsa fata bisericeasca ce se aciueaza in casa unui nobil si reuseste sa-l intoarca pe acesta impotriva intregii familii. Tartuffe crede in impostura lui pana ajunge sa se identifice cu ea.

Citește și:

Ca sa poti sa fii politician si impostor, trebuie sa te duci in fata oglinzii si sa repeti niste minciuni pe care, repetandu-le si publicului, ajungi sa le crezi si tu si, cateodata, si o parte a publicului”, a menționat Chirila, potrivit ziare.com.

Tudor Chirilă consideră că primarul capitalei  este vinovata de rautate, prostie si calomnie: „Ce s-a intamplat in cazul Firea sunt 3 capitole, radioterapia, rautatea si prostia si calomnia. Capitolul cu radioterapia e acea postare infama de la inceput. In al doilea moment, intervin rautatea si prostia, si Gabriela Firea decide sa atace distribuind acea postare in mod josnic aceasta adunare si aceasta uriasa initiativa.

Citește și:

Dupa care vine calomnia, care este de fapt legalizarea prostiei. Pentru ca nu mai putea sa dea inapoi, mi se pare gestul ei suprem de toapa. Trebuia sa o justifice intr-un fel mai inalt si atunci apare ideea ca acest ONG e o schema politica in spatele careia e Vlad Voiculescu, pe care il si vedeti cu statura lui de House of Cards autohton”, a mai spus îndrăgitul actor.

„Pentru ca Gabriela Firea, printre icoane si matanii si tamaie, ajunge sa-si creada propriile minciuni, atunci este nevoie de interventia publica. Ca daca vom lasa lucrurile asa, oamenii astia o sa creada ca pana si postarea aia era in regula. Gabrielei Firea trebuie sa i se aduca aminte in fiecare zi ca a gresit grav, ca si-a batut joc de o initiativa, ca a incercat sa o submineze, sa o duca in derizoriu, si sa arunce asupra ei toate umbrele unei chestiuni discutabile.

Citește și:

Ori aceasta asociatie nu este o chestiune discutabila. (…) Pe fetele astea le-am cunoscut acum 10 ani, am facut multe lucruri impreuna. Daca eu as afla vreodata ca fetele astea au luat un ban din donatii si l-ar fi deturnat in alta parte va fi cea mai mare dezamagire pe care as putea sa o traiesc si va spun ca n-am sa traiesc aceasta dezamagire”, a conchis Chirila.