Tudor Chirilă, fostul solist al formației Vama Veche, a postat un mesaj pe contul personal de socializare, în care mărturisește că „avem nevoie de justiție și de un stat de drept”. Mesajul său s-a viralizat instant pe Facebook.

Recent, într-un  mesaj pe pagina sa de socializare , actorul Tudor Chirilă a făcut un live pe Facebook în care a dezbătut din nou problema justiției.

„Am întrerup șederea mea la un festival de muzică ca să fiu alături de oamenii ăștia. Știu foarte clar de ce mă aflu aici. La un de zile de la măcelul din 10 august am speranța că acest dosar nu va deveni un nou dosar de Mineriadă, care a rămas nerezolvat. Există niște vinovați, trebuie să plătească. Știm cine sunt vinovații morali, dar cozile de topor trebuie să plătească. Dacă gazezi oameni nevinovați, trebuie să plătești. Avem nevoie de justiție și de un stat de drept. Toți trebuie să luptăm împotriva corupției. Dispariția unui hoț de la putere nu rezolvă mizeria unor partide”, a spus Tudor Chirilă

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

 

10 august. Acum.

Publicată de Tudor Chirilă pe Sâmbătă, 10 august 2019