Tudor Chirila a REVENIT în centrul atentiei! Mesajul sau tranșant s-a viralizat pe Facebook: „Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator…”

Tudor Chirila a REVENIT în centrul atentiei! Mesajul sau tranșant s-a viralizat pe Facebook: „Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator…”
Tudor Chirila a REVENIT în centrul atentiei! Mesajul sau tranșant s-a viralizat pe Facebook: „Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator...”
Autor:

Tudor Chirila a REVENIT în centrul atentiei! Mesajul sau tranșant s-a viralizat pe Facebook: „Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator…”

Într-un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă a publicat un mesaj tranșant la adresa unui angajat al Primăriei Capitalei, ata după ce bărbatul în cauza a adus injurii unei femeie ce se afla cu trotineta pe banda pentru bicicliști. Mai mult, Tudor Chirilă îi cere primarului general, Gabriela Firea, să ia măsuri urgente în acest caz.

”Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu „du-te-n **** mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a precizat Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Pai, ce sa msi posteze si chirila asta pe pagina lui de socializare? Cine l mai ia in considerare? Saracu ,nu mai stie cu ce sa se afirme,ca nu l mai asculta nimeni. Acum il intereseaza modul de exprimare al angajatilor primariei,ca bietul alte aspecte il depasesc. Daca primaria era condusa de un edil de la p.n.l sau u s e r e ,nu l mai tragea la raspundere. Se facea nevazut in bezna sau in multime tacand chitic,asa ca acum isi permite sa traga la raspundere pe doamna primar, care reprezinta p.s.d.,de parca dansa s a ocupat de educatia acestui angajat,sau a altora. De educatia lui ( a tanarului chirila) cine s a ocupat???asa a fos educat ,sa urle in strada si sa i sustina pe cei violenti in limbaj si comportament,sub pretextul ca le pasa de aceasta tara. Cata marsavie!!. Uita ca primaria si cei angajati ,ca dealtfel noi toti ii platim stupidele concerte si melodii brute si farainteles si pe deasupra si cu greseli de exprimare.

  • Are mare dreptate doamna Vasilescu. D zeu ne da de fiecare data ceea ce dorim ,apoi tragem consecintele si ne plangem pe la colturi, ca nu are cine sa ne mobilizeze, sa ne manifestam nemultumirile in strada ,ca multinationalele au interesul lor. Noua ne arunca faramaturile si lor le ramane grosul. Sa vedem acum odata cu instalarea ciumei negre ,cum se vor descurca romanii.

  • Doar in situatii penibile il mai vad in ultima perioada pe Vintila.Pacat,promitea mult baiatul asta.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X