evzmonden.ro Web analytics

Tudor Chirilă a RĂBUFNIT. UITE la gatul cui a sărit îndrăgitul artist. FANII sunt ȘOCAȚI

Tudor Chirilă a RĂBUFNIT. UITE la gatul cui a sărit îndrăgitul artist. FANII sunt ȘOCAȚI
Tudor Chirilă a RĂBUFNIT. UITE la gatul cui a sărit îndrăgitul artist. FANII sunt ȘOCAȚI

Tudor Chirilă a RĂBUFNIT! Încă o dată, Tudor Chirilă, actor, muzician, compozitor și producător român, a transmis un mesaj tranșant pe pagina personală de socializare la adresa politicienilor, după adoptarea Codului Penal.

Fiind un critic activ al politicienilor, Tudor Chirilă și-a făcut vocea auzită în nenumărate rânduri, iar acum artistul a transmis încă un mesaj  pe pagina personală de soializare, spunând că România a devenit „republica infractorilor”.

„Noi suntem de astăzi republica infractorilor. E un articol care ne va face foarte mult rău pe viitor. Va însemna că vei mai putea face ceva în ţara asta doar dacă vei colabora cu mafia. Cine nu vrea să lucreze cu mafia, nu va face nimic. Pentru că indirect acest articol şi ce s-a întâmplat astăzi va prolifera domnia şpăgii şi a incompetenţei în România. Astea sunt adevăratele probleme pe care ar trebui să le vedem şi pentru ele ar trebui să fim în stradă. Şi dacă nu suntem în număr mare în stradă înseamnă că nu ne pasă.

Eu cred că atitudinea noastră trebuie să fie fermă de prezenţă în stradă, nu violentă, în niciun caz. Rămân la părerea mea că violenţa nu aduce nimic bun şi violenţa e exact ce aşteaptă ei, dar cred că totuşi un milion de români tăcuţi în stradă dacă ar exista n-ar putea fi o prezenţă chiar de neobservat. Dar dacă suntem câteva sute înseamnă că de fapt ăsta este nivelul de deranj pe care acest Cod Penal îl creează pentru noi. Eu sper totuşi că mai multă lume este deranjată, profund indignată, scârbită şi disperată de ce s-a întâmplat astăzi şi asta se va vedea cumva. De astăzi până la promulgarea legii putem spune că numărăm zilele în care încă mai suntem o ţară în care infractorii nu zburdă liberi ca mioriţa pe câmpie”, a spus Tudor Chirilă, într-o filmare publicată pe Facebook, informează libertatea.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X