Tudor Chirilă a ieșit la atac! Vezi cine l-a călcat pe nervi pe cunoscutul actor

Recent, Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj de o duritate fără precedent, la adresa noilor membri veniți în partidul liberalilor. Este vorba despre doi membri marcanţi ai PRO România.

Conform spuselor actorului, decizia celor de la PNL va aduce din nou oamenii în stradă.

Tudor Chirilă a ieșit la atac! Dar ce face PNL acum?

„Incepe sa mi se confirme banuiala ca PNL nu isi doreste alegeri anticipate decat ca sa conserve un vot anti PSD si sa beneficieze de avantajul electoral actual. Dar ce face PNL acum? Pai, primeste in partid doi parlamentari de la PRO Romania, partidul lui Ponta care spera ca va putea sa reconstruiasca mentalitatea PSD intr-un pachet nou, orbitor. Nu le-a mers acolo, iar acum sobolanii parasesc corabia. Pentru cine nu stie, Daniel Constantin era mana dreapta a lui Voiculescu la Partidul Conservator, acum ceva vreme. Dupa care a trecut un pic pe la ALDE si apoi a ajuns la Ponta. Pentru ca acum sa-si cumpere un loc in PNL cu votul anti Dancila pe care l-a dat in Parlament.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

PNL zice ca lupta pentru o Romanie normala. Lozinci de adormit copiii. Traseismul politic este imoral si nu este justificat nici macar de trantirea unui guvern ca PSD. Pentru ca daca pretul pentru caderea PSD-ului este sa-ti populezi partidul cu impostori, incompetenti sau oportunisti, atunci suntem in acelasi loc. Probabil ca asta este viziunea despre o Romanie normala a lui Ludovic Orban”, este mesajul lui Tudor Chirilă.