Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi a făcut declarații neașteptate la TV. El a spus că oamenii se îmbolnăvesc și mor cu zile pentru că nu știu cu ce se hrănesc. O substanță prezentă în hrana zilnică duce la otrăvirea lentă a omenirii.

Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi a făcut declarații neașteptate la TV

Invitat într-o emisiune TV de la Antena 3, profesorul Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre glutamatul de monosodiu. potențiator de gustnelipsită din hrana zilnică. El spune că glutamatul de monosodiu se găsește în următoarele alimente: chipsuri, floricele, supe-instant, condimente, pate de ficat, pate vegetal, salam și parizer.

Citește și:

Gheorghe Mencinicopschi a mai afirmat, în aceeași emisiune, că această substanță ucigătoare poate produce dureri de cap, slăbiciune, greață, astm, dar și modificări de ritm cardiac.

„S-au făcut experimente pe șobolani de laborator. Glutamatul de monosodiu te face dependent de alimentul în care el se găsește(…). Trebuie să ne întoarcem la o mâncare sănătoasă, la alimente integrale, dacă vrem ca specia noastră să supraviețuiască”, a spus Mencinicopschi pentru sursa citată.

Vă întrebați ce mănâncă prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi? Ei bine, el a mărturisit că nu e nici vegetarian, nici carnivor, ci omnivor

Citește și:

„Sunt omnivor şi întotdeauna ascult de corpul meu şi de nevoile sale.Iau trei mese pe zi, dintre care micul dejun este cea mai importantă. Dimineaţa mănânc în decurs de o oră de când m-am trezit alimente destul de consistente (ouă, carne slabă, peşte, ceapă şi usturoi) și preparate de mine. Un exemplu de mic-dejun: supă japoneză miso cu leuștean și paprika dulce și pulpă de pui la grătar cu mujdei de usturoi. Fără pâine, doar cu salată verde semimurată,” spune expertul în nutriție Mencinicopschi.