Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi, despre alimentele din cauza cărora poți muri cu zile

Mencinicopschi
Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi, despre alimentele din cauza cărora poți muri cu zile
Autor:

Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi a făcut declarații neașteptate la TV. El a spus că oamenii se îmbolnăvesc și mor cu zile pentru că nu știu cu ce se hrănesc. O substanță prezentă în hrana zilnică duce la otrăvirea lentă a omenirii.

Tu știi ce mănânci? Mencinicopschi a făcut declarații neașteptate la TV

Invitat într-o emisiune TV de la Antena 3, profesorul Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre glutamatul de monosodiu. potențiator de gustnelipsită din hrana zilnică. El spune că glutamatul de monosodiu se găsește în următoarele alimente: chipsuri, floricele, supe-instant, condimente, pate de ficat, pate vegetal, salam și parizer.

Gheorghe Mencinicopschi a mai afirmat, în aceeași emisiune, că această substanță ucigătoare poate produce dureri de cap, slăbiciune, greață, astm, dar și modificări de ritm cardiac.

„S-au făcut experimente pe șobolani de laborator. Glutamatul de monosodiu te face dependent de alimentul în care el se găsește(…). Trebuie să ne întoarcem la o mâncare sănătoasă, la alimente integrale, dacă vrem ca specia noastră să supraviețuiască”, a spus Mencinicopschi pentru sursa citată.

Vă întrebați ce mănâncă prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi? Ei bine, el a mărturisit că nu e nici vegetarian, nici carnivor, ci omnivor

„Sunt omnivor şi întotdeauna ascult de corpul meu şi de nevoile sale.Iau trei mese pe zi, dintre care micul dejun este cea mai importantă. Dimineaţa mănânc în decurs de o oră de când m-am trezit alimente destul de consistente (ouă, carne slabă, peşte, ceapă şi usturoi) și preparate de mine. Un exemplu de mic-dejun: supă japoneză miso cu leuștean și paprika dulce și pulpă de pui la grătar cu mujdei de usturoi. Fără pâine, doar cu salată verde semimurată,” spune expertul în nutriție Mencinicopschi.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X