Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi. Oamenii merg să-și ia rămas bun de la jurnalista

Trupul Cristina Țopescu va fi incinerat astăzi la la crematoriul Vitan Bârzeşti. Oamenii merg să-și ia rămas bun de la celebra jurnalistă. Cenuşa nu va fi aruncată în mare, ci va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi. Chiar în aceste clipe, sute de oameni, prieteni şi colegi au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere de la Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Citește și: Stefan Banica Jr., violent cu sotia sa?! Lavinia Parva: Este foarte greu

Extrem de îndurerați, apropiații jurnalistei au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul ei, potrivit antena3.ro.

Reamintim că jurnalista a murit la doar 59 de ani. Decesul Cristinei survine la nici un an de zile după ce marele Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi.  Din primele informații, vedeta TV a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie.

Cristina Topescu  s-a stins înainte de Revelion

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).