Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi. Oamenii merg să-și ia rămas bun de la jurnalista

Trupul Cristina Țopescu va fi incinerat astăzi la la crematoriul Vitan Bârzeşti. Oamenii merg să-și ia rămas bun de la celebra jurnalistă. Cenuşa nu va fi aruncată în mare, ci va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat astăzi. Chiar în aceste clipe, sute de oameni, prieteni şi colegi au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere de la Cristina Țopescu, fosta prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Extrem de îndurerați, apropiații jurnalistei au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul ei, potrivit antena3.ro.

Reamintim că jurnalista a murit la doar 59 de ani. Decesul Cristinei survine la nici un an de zile după ce marele Cristian Țopescu, tatăl ziaristei, a plecat dintre noi.  Din primele informații, vedeta TV a murit singură, înainte de Revelion, fiind înconjurată doar de animalele sale de companie.

Cristina Topescu  s-a stins înainte de Revelion

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Țopescu a simțit din perioada copilăriei că locul ei este în mass-media, fiind prinsă de mică de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret. Perioada cea mai grea a fost în momentul în care i-a fost interzis să mai intre în TVR din cauza dosarului familiei Țopescu (Cristian Țopescu căzuse în dizgratia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).