Trucuri de DIVĂ. Uite cum își menține Anastasia Lazariuc silueta fără cusur, la 65 de ani

Trucuri de DIVĂ. Uite cum își menține Anastasia Lazariuc silueta fără cusur, la 65 de ani
Trucuri de DIVĂ. Uite cum își menține Anastasia Lazariuc silueta fără cusur, la 65 de ani
Autor:

Trucuri de DIVĂ. Anastasia Lazariuc se numără printre cele mai frumoase femei din showbizul autohton. A fost înzestrată de la mama natură cu o siluetă armonioasă, pe care cântăreață română originară din Republica Moldova are grijă să o păstreze, afișând o formă de zile mari.

Învitată întro emisiune de la Antena Stars , Anastasia Lazariuc, cântăreață română originară din Republica Moldova, decorată cu ”Ordinul Republicii” al Republicii Moldova, în vârstă de 64 de ani, a vorbit despre cum reuşeşte să se menţină în formă la vârsta ei.

„Au trecut ceva ani, dar e plăcut să auzi că o fetiţă mică te admira. Nu degeaba se spune că orice femeie este frumoasă în felul ei. Se spune că ai atâţia ani cât simţi că ai.  Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi o fac şi mănânc din toate cât îmi este poftă, dar am şi zile când nu îmi este foame. Este adevărat că eu niciodată nu am fost o amatoare mare de carne. Mi-au plăcut foarte mult lactatele şi tot ce înseamnă verdeaţă, fructe, legume. De când copiii locuiesc separat de mine, nu sunt obligată să gătesc”, a spus Anastasia Lazariuc la “Refresh by Oana Turcu”.

“Este foarte important să bei foarte multe lichide, apă. Nu am niciun secret, mănânc ce-mi vine şi ce-mi convine Tot timpul îmi pun în plan să fac sport. Nu am răbdare să stau pe loc, tot timpul sunt într-o continuă mişcare. Nu pot să stau şi să mă uit la televizor, tot timpul trebuie să fac ceva”, a mai spus cântăreața.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X