Trigon între Venus în Săgetător și Marte în Berbec. Ce se întâmplă cu zodiile

Trigon între Venus în Săgetător și Marte în Berbec. Combinația Venus-Marte spune multe despre dragostea romantică și stilul sexual. În mitologie, cele două zeități au avut o relație pasională și vinovată, un simbol al plăcerilor dezlănțuite, care nu țin cont de nici o cenzură. Compatibilitatea deplină a acestor planete este accentuată de tipul de semn în care se află fiecare.

Pe 18 ianuarie, vom avea o combinație care va produce valuri și scântei în relațiile de iubire, așa că sfârșitul de lună este dedicat romantismului și senzualității pentru toate zodiile. Este vorba de trigonul dintre Venus în Săgetător cu Marte în Berbec, care se va petrece în noaptea respectivă. Cum ambele planete se găsescă în semne de foc, este lesne de imaginat că sunt în apogeul compatibilității lor. Săgetătorul face, la rândul său, o pereche desăvârșită cu Berbecul, pentru că naturile lor romantice și sexuale sunt similare.
Într-un astfel de trigon al pasiunii, fiecare zodie va lăsa la o parte prejudecățile și inhibițiile, aruncându-se în plăcerile momentului. Spontaneitatea romantică și sexuală va înfrumuseța relațiile și le va scoate din rutină. Spiritul aventuros va fi la cote maxime, așa că s-ar putea să înceapă povești de dragoste neașteptate, pentru că multe semne vor fi atrase unele către celelalte, într-un mod de neoprit.

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

Iată cum va trăi fiecare zodie perioada fierbinte ce se apropie.

Berbecul

Conjuncție între Venus și Jupiter în Săgetător: zodiile își găsesc echilibrul
Flacăra pasiunii se va reaprinde între tine și partenerul tău. Vă veți face unul altuia propuneri neașteptate, cum ar fi o vacanță romantică sau un joc erotic, pentru că vreți să dați mai multă culoare legăturii voastre. Marte în Berbec te face să fii mai liberă în gândire ca oricând și ești gata să încerci lucruri extravagante și să-ți împlinești fanteziile secrete. Pentru că Marte guvernează zodia ta, deschiderea ta erotică va fi mai mare ca oricând, așa că s-ar putea să te lași purtată de val și în aventuri extra-cuplu.

Taurul

Venus te guvernează, deci senzualitatea ta este celebră, iar pentru că planeta se află în semnul de foc al Săgetătorului, te simți mai pasională ca oricând. Trigonul dintre Venus și Marte, ambele în semne de foc, îți dă impulsul necesar pentru a-ți căuta o nouă iubire, pentru a începe o nouă relație sau pentru a o reîmprospăta pe cea veche. Probabil că lenjeria sexy și jucăriile erotice vor fi la mare căutare la sfârșitul acestei luni, iar iubitul tău (nou sau vechi) va fi uimit și încântat de propunerile tale.

Citește continuarea…