Trendul culinar al anului! Uite ce poți mânca fără să te îngrași

Trendul culinar al anului! Uite ce poți mânca fără să te îngrași
Trendul culinar al anului! Uite ce poți mânca fără să te îngrași
Autor:

Trendul culinar al anului este flexitarianismul, dieta predominant vegetariană, potrivit Whole Foods, notează The Independent.

De ani buni, vedetele de la Hollywood și bucătarii celebri precum Jamie Oliver au militat pentru acţiuni ca Meat-Free Monday(lunea fără carne) și mișcare.

Poţi consuma carne doar în weekend, iar în restul săptămânii adopţi un regim lejer vegetarian.

„Meat Free Monday este cea mai potrivită ocazie pentru a te focusa pe varietatea de legume, pe gustul, textura şi savuroasele preparate pe care le poţi pregăti cu ele”, spune Jamie Oliver.

De asemenea, studiile arată că reducerea consumului de carne are o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv scăderea riscului de diabet, cancer, boli de inimă, iar flexitarianismul oferă posibilitatea menţinerii unei diete corecte.

Mai mult, flexitarianismul nu este singurul trend culinar al anului următor, experţii estimează că va creşte consumul de paste pe bază de quinoa, zahărul şi făina de cocos, dar şi alimentele violete.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X