}

Trench-ul sărbătorit în estul Mijlociu. Cum îl poartă Elisa Sednaoui?

Trench-ul sărbătorit în estul Mijlociu. Cum îl poartă Elisa Sednaoui?
Trench-ul sărbătorit în estul Mijlociu. Cum îl poartă Elisa Sednaoui?
Autor:

Casa de moda Burberry a sarbatorit comunitatea creativa a Estului Mijlociu prin intermediul platformei digitale „Art of Trench”.

In cadrul acestui proiect peste  30 de personalitati din lumea filmului, a artei, designului, sportului, modei, tehnologie digitala, entertainment si business  din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Bahrian sau din orasele Londra si Los Angeles au fost surprinse purtand trench-ul clasic, britanic.

Printre  acestia s-a aflat actrita, modelul, regizorul si filantropul Elisa Sednaoui(una dintre muzele lui Karl Lagerfeld), animatorul Mohammed Saeed Harib, muzicianul Hamdan Abri şi mulţi alţii.
Platforma „Art of Trench”  sarbatoreste trench-ul britanic si oamenii care il poarta, invitand oameni din intreaga lume  sa incarce pe aceasta on-line fotografii purtand trench-uri. Platforma a fost lansata in 2009 prin intermediul unor fotografii realizate de Scott Schuman (The Sartorialist), are peste 25 de milioane de vizualizari si contine portrete realizate in Brazilia, Chicago, Chengdu, Hong Kong, India, India, Istanbul, Kiev, London, Paris, Seoul, Shanghai, Taipei si Los Angeles.

Mereu in trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, trench-ul este o piesa atemporala care se bucura de aceeasi popularitate ca in urma cu o suta de ani, cand a fost imaginat de Thomas Burberry, odata cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardina. Tocmai de aceea, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor, oferind o aparitie impecabila, de fiecare data cand este purtat.

trench 1 trench 2

trench 4trench 3

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X