Trei povești

Filmul zilei

trei
Trei povești

Filmul zilei vă este oferit de TVR 2, la 23.10. „Trei povești despre iubire” spune povestea a trei drame pentrecute în epoci diferite, trăite de aceeași doi actori. În 1911, o curtezană se îndrăgosteşte de un revoluţionar, care o neglijează, fiind foarte implicat în activitatea politică. În 1966, Chen se îndrăgosteşte de May, pe care o întâlneşte într-o sală de biliard. Dar Chen trebuie să plece în armată. În 2005, Jing, o tânără cântăreaţă bolnavă de epilepsie are o aventură mai puţin obişnuită… Sunt trei epoci diferite, ce par să nu aibă nimic în comun. Dar cele trei poveşti despre iubire, ancorate în aceşti ani, vorbesc despre acea Iubire Unică, ce uneşte, ca un arc peste timp, eroii întâmplărilor.

La ora 18.00, Disney Channel a programat primul episod din sezonul doi al îndrăgitului serial „Violetta”. Dacă e luni, e teatru la TVR 2, la 20.10. În această seară, „Chinezii”, de Michael Fray. La Antena 1, la 20.30, începe un nou sezon din „Top Chef”, competiția celor mai buni bucătari din România.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X