Trei persoane care au ajuns aseară la Galaţi, cu un microbuz din Italia, au fost preluate de autorităţi şi plasate în carantină. Ei au călătorit cu o femeie care ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

Trei persoane care au ajuns cu un microbuz din Italia în Galaţi au fost preluate de autorităţi şi duse într-un spaţiu de carantinare, unde vor rămâne timp de 14 zile – a declarat pentru Radio România Actualităţi prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Potrivit acestuia, este vorba despre doi bărbaţi, şoferi ai microbuzului, şi o femeie, pasageră, care s-a întors în Galaţi din Brescia. La intrarea microbuzului în judeţului Galaţi, acesta a fost oprit, iar autorităţile abilitate au condus cele trei persoane într-un spaţiu în care starea lor de sănătate a fost evaluată.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Cele trei persoane nu prezintă niciun simptom de îmbolnăvire, sunt cooperante şi au înţeles necesitatea de a rămâne timp de 14 zile în carantină – a mai declarat prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.