Trecutul lui Mihai Traistariu! Informatii uluitoare au iesit la suprafata despre copilaria celebrului artist.

Mihai Traistariu si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri cutremuratoare despre copilaria sa. Tatal artistului era un om violent, ajungand sa o loveasca pe mama sa cu pumnii si picioarele.

”Pe 23 aprilie s-a sărbătorit Sfântul Gheorghe, iar pe 30 aprilie era ziua de naștere a lui taică-meu… De un an n-am mai ajuns la mormântul părinților… Taică-meu, pe nume Gheorghe Trăistariu, pictor renumir în Piatra Neamț, provine dintr-o familie de 10 frați. Nici nu-mi dau seama dacă mai trăiește vreunul dintre ei. Diferența de vârstă dintre maică-mea și taică-meu era de aproape 14 ani. Nu s-au înțeles deloc. Talentul său a fost moștenit de Vasile Trăistariu, frate-meu! Care, în opinia mea, chiar l-a depășit pe taică-meu.

A bătut-o pe maică-mea de a snopit-o!

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

Cert e un singur lucru: am obesrvat să aproape întotdeauna, carul de talent primit de la Dumnezeu vine la pachet cu alte câteva ”calități”. În cazul lui taică-meu… a fost violența! A bătut-o pe maică-mea de a snopit-o! Asta mi-a rămas cel mai pregnant în minte. La noi în casă, fiecare dimneață începea cu oale și capete sparte. Slavă Domnului că semăn leit cu maică-mea.

Cred că sunt printre puținii de neegalat în shobizul românesc!

Totuși, de la taică-meu moștenesc două calități supreme: părul creț și voința… Cred că sunt printre puținii de neegalat în shobizul românesc! Eu, când îmi propun ceva, fac tot ce-mi stă în putință să reușesc!”, a povestit Mihai Traistariu.