Trecutul a fost dezgropat. Cine este cu adevărat soțul Deliei. Secretul nespus până acum a fost divulgat de managerul ei.

Toată lumea știe că Delia Matache, cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia, este o cântăreață, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, însă nimeni nu știe cu ce se ocupă soțul ei.

Trecutul a fost dezgropat după aproximativ șapte ani de căsnicie. Răzvan Munteanu, partenerul de viață al vedetei de la Antena 1, s-a decis să spună tuturor cu ce se ocupă. Asta-i întrebarea care-i macină pe mulți. Însă de astăzi nu mai este niciun secret.  Răzvan Munteanu este managerul artistei și om de afaceri. El deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care el îl manageria.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez.”, a mai spus Răzvan, potrivit evz.ro.