Trecutul a fost dezgropat. Cine a fost soția lui Cristian Țopescu. Dezvăluiri inedite

De fiecare dată când avea ocazia, Cristina Țopescu, jurnalista care s-a stins la 59 de ani, spunea cât de mult l-a iubit pe tatăl ei. Iar despre mama ei, regretata jurnalistă nu a oferit prea multe detalii, deși țineau mult una la cealaltă.

Mama Cristinei Țopescu a fost Rodica, prima mare iubire a lui Cristian Țopescu.  Pentru că aceasta locuia de ani mulți în Germania, ele se vedeau foarte rar.

Trecutul a fost dezgropat. Rodica a fugit din România pe vremea lui Ceaușescu

Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când comentatorul sportiv avea doar 22 de ani. Căsnicia lor a durat 11 ani, iar din rodul iubirii lor s-a născut cunoscuta prezentatoare de televiziune.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

De ce a murit Cristina Țopescu!?

Cristina Ţopescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică jr, s-a stins. Prezentatoarea TV a fost găsită fără suflare duminică seara, în locuința ei. Jurnalista avea 59 de ani.

eși nu se cunoaște adevărata cauză a decesului, Marie Jeanne a spus că nu a avut nicio problemă de sănătate din ceea ce știe.

”Ea dorea să facă lucruri pentru copiii ei. Cristina era foarte preocupată, pe lângă tot ce făcea pentru animale. Sunt absolut șocată. Nu am crezut că e adevărat. Fiecare dintre noi era ocupată cu altceva și nu am apucat să ne vedem. Anul ăsta nu am apucat să vorbesc cu ea.

Se întâmpla să nu vorbim câte 2-3 săptămâni și apoi reluam. Era un om activ, extrem de dinamică, reușea să găseasca de fiecare dată o speranță în orice proiect.

Citește continuarea…