Trebuie să încerci. Un nutriționist celebru a dezvăluit secretul slăbirii! Ce aveți voie să consumați

Nutriționistul vedetelor din România a dezvăluit secretul care te ajută să slăbești. În doar 40 de zile, vei avea o siluetă exact cum ți-ai imaginat dacă urmezi sfaturile oferite de ea.

Deși te-ai aștepta să fie complicat, nu este deloc așa! Mihaela Bilic, nutriţionistul vedetelor, recomandă să adopți un stil de viață sănătos. O reorganizare definitivă a alimentației te va  ajuta pentru obținerea siluetei pe care o dorești.

Trebuie să încerci. Ce presupune?

Citește și: Nutritionist celebru: "Nu s-a inventat nimic mai echilibrat in materie de nutritie"

„Aceasta nu e o cură de slăbire, ci o reorganizare definitivă a alimentației, o reașezare a relației cu mâncarea, o redefinire a principiilor și regulilor unui stil de viață sănătos. Ce presupune? Un interval de minim 40 zile, împărțit în etape de câte 10 zile, în care ne propunem câte un obiectiv (pe rând). Până la 1 martie, veți putea spune că ați înțeles cum funcționează slăbitul și chiar ați făcut pașii cei mai importanți pentru obținerea siluetei pe care o doriți„, a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe Facebook.

10 zile de ANTRENAMENT

„Vă invit să luați o foaie de calendar și să pornim în 10 zile de ANTRENAMENT. Ce aveți de făcut? Curățenie în alimentație! Fără rontzăieli și ciuguleli între mese, doar 3 farfurii cu mâncare consumate zilnic, în principiu la 4-5 ore distanță una de alta. Ce notați în calendar? O față tristă pentru fiecare covrigel sau alună ronțăite din greșeală.”, recomandă aceasta.

Trebuie să încerci. Ce deserturi aveți voie să consumați?

„Pare simplu? Atunci stați că nu am terminat. Limitarea consumului de zahăr și/sau fructe la 1 produs/zi! Iată o scurtă listă de deserturi la care puteți apela: un iaurt cu fructe, o înghețată Wafă, 2-3 cubulețe ciocolată, o ceașcă de orez cu lapte, o banană sau o pară. Suficient! La treabă!”, a spus Mihaela Bilic.

Medicul nutriționist va reveni pe parcursul celor 40 de zile cu sfaturi suplimentare:

„P. S. Revin cu sfaturi suplimentare pe tot parcursul antrenamentului, nu va speriați”, a mai scris nutriționistul.