”Tratamentul-miracol” pentru virus: CUIȘOARE. Mircea Badea a avut o reacție incredibilă după ce a văzut sfatul unori internauți pentru virulsul gripal. „N-am văzut atâta revărsare de cretinism pe Facebook…”

”Tratamentul-miracol”pentru virus: CUIȘOARE. “N-am văzut atâta revărsare de cretinism pe Facebook… Uneori este foarte amuzant, alteori te mai enervezi așa…”, a spus realizatorul TV de la Antena 3, Mircea Badea, după aceea a prezentat o postare care circulă pe rețeaua socială:

“Virusul gripal care circulă este rezistent la tratamentele obișnuite naturiste sau alopate: nu cedează nici la usturoi, ceapă, bitter suedez, echinaceea, apa cu sare, etc. De medicamentele din farmacii nu mai vorbesc că parcă agravează starea iar antibioticele pot masca pneumonii foarte grave.

”Tratamentul-miracol”pentru virus. Dar cedează la… CUIȘOARE!

Citește și: „Să trecem prin criza asta cu demnitate!” Cine face apel la decență în contextul COVID-19 în România?

Puneți 2-3 cuișoare într-o cană + orice ceai doriți (echinaceea, tei, mușețel etc.) și turnați apă clocotită (nu fierbeți cuișoarele, doar opăriți-le) apoi ronțăiți 1-2 cuișoare, încet, mărunțite, ținute în gură cât mai mult timp și apoi înghițite.

Repetați de 3-4 ori pe zi și neapărat înainte de culcare (cei ce se știu alergici la ceva – orice- să încerce inițial doar cu o jumătate de cuișor și să vadă reacția). În 2 zile sunteți sănătoși.”

După ce a citit ”tratamentul-miracol” recomandat pentru virusul gripal, vedeta Antena 3 a spus: ”Suntem în anul 2020, avem tot felul de aplicații, dar noi încă o ardem cu cretinisme… cu codița-șoricelului. Fără antibiotice a murit Ștefan cel Mare. Sigur și el avea rostopască și altele din solul planetei. În 2020, sunt unii convinși că dacă ții trei cuișoare în gură ți-a trecut whateverul. Absolut fabulos. Mulți din România nu se vaccinează antigripal… mai bine storc o lămâne.”