Transformarea spectaculoasa a lui Cristi Tabara. Prezentatorul TV a slabit enorm si este greu sa il mai recunosti. Uite cum a ajuns sa arate!

Transformare uluitoare pentru Cristi Tabara! Dupa ce s-a retras de o perioada buna din lumina reflectoarelor, fostul prezentator de la Pro TV a slabit peste 60 de kilograme si este greu sa il mai recunosti.

Din cauza unor probleme de sănătate, acesta a fost nevoit să urmeze un regim pentru ca sănătatea să nu îi fie pusă într-un pericol major.

În urmă cu ceva timp, Cristian Tabără a luat o decizie radicală: s-a mutat împreună cu soţia sa în Republica Moldova, la Chişinău, acolo unde este realizator TV. Prezintă, la TVR, emisiunile „Exclusiv în România“ și „Eurodicţionar“. Telespectatorii sunt, însă, șocați de transformarea jurnalistului, pe care nu-l mai văzuseră pe „sticlă” din decembrie 2018, scrie Cancan.

Citește și: Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea: "Puteai să omori pe cineva. Ce să vezi?"

Ca jurnalist, Cristian Tabără a scris la Gazeta de Vest din Timișoara, a lucrat la Radio Sonvest Oradea și a fost reporterul Știrilor Pro TV. A realizat și prezentat emisunile „Parte de carte” și „Te vezi la Știrile Pro TV”, În anii 2010 Cristian Tabără a intrat și în spațiul media din Republica Moldova.

Între 2010 și 2012 a făcut parte din echipa organizatorică a proiectului Fabrica de Staruri, difuzat la postul Prime TV în Republica Moldova și la TVR în România. Din 2014 el este „invitat permanent” la emisiunea „Fabrika” de pe Publika TV, pe care o moderează împreună cu Alexei Lungu. În același timp, tot pe Publika TV, conduce o altă emisiune, „EuroDicționar”, un talk-show săptămânal despre Moldova pro-europeană, avantajele integrării europene și efectele acestui proces.