Amalia Năstase a câștigat războiul cu kilogramele în plus. Fosta soție a lui Ilie Năstase se apropie extrem de tare de silueta de altă dată, grație unei regim care a ajutat-o sa scape de surplusul de grasime

Dieta oloproteicecă a ajutat-o pe Amalia Năstase să slăbească într-un timp relativ scurt. Din regimul alimentar lipsesc zahărul și carbohidrați. Explicația?? Ei bine, medicul Giuseppe Castaldo spune că atunci când corpul nu mai primește zaharuri consumă propriile rezerve de grăsime.

”Dieta oloproteică este o dietă cu o cotă proteică normală, grăsimi foarte puține, dar cel mai important este că se bazează pe zero zahăr. Atunci când nu dăm zahăr corpului, corpul trebuie să utilizeze un alt element nutritiv, iar acesta este propria grăsime, așadar se adaptează să utilizeze propriile rezerve, sub forma unor substanțe care se numesc cetone. Trebuie luat în considerare faptul că fiecare kilogram de grăsime înseamnă 7.000 de calorii, deci pierderea unui kilogram pe săptămână este deja mult, însă în această dietă poți să pierzi mult mai mult, chiar 8-9-10 kilograme, o parte reprezentând apă.

Citește și: Este cea mai eficientă dietă de slăbit. Dr. Oz a dezvăluit secretul: așa slăbești garantat

Adesea pacienâii rețin foarte multăă apă, iar etapa inițială a unei diete ketogenice înseamnă de fapt o pierdere importantă de apă.”, a spus Giuseppe Castaldo, la Antena 3.

De asemenea, în timpul dietei oleoproteice sunt interzise fructele, pastele, biscuiții, cerealele și orezul.