Transformare șocantă pentru Vin Diesel. Actorul a luat proporții

Transformare șocantă pentru Vin Diesel. Actorul a luat proporții
Transformare șocantă pentru Vin Diesel. Actorul a luat proporții
Autor:

 Vin Diesel, actorul care s-a remarcat în filme de succes, precum cele din francizele „Furios şi iute” şi „Riddick”, nu se mai poate lăuda cu un abdomen plin de pătrățele, ci cu o mare burtă.

Din păcate,  americanul în vârstă de 48 de ani a luat în greutate destul de mult. Celebrul actor a fost surprins de paparazzii relaxându-se  pe balconul unui hotel din Miami, la bustul gol. Corpul lui este deformat de grăsime.

Oare Vin a trebuit să se îngrașe pentru rolul pe care îl are în pelicula „The Last Witch Hunter”, care va avea premiera anul acesta? Asta rămâne de văzut dacă va mai reveni la formele cu care a înebunit multe femei.

 

51871476 Actor Vin Diesel spotted relaxing on a balcony in Miami, Florida on October 6, 2015.  He can be seen starring in "The Last Witch Hunter" which will be released later this year. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Vin Diesel și Paloma Jiménez au împreună 3 copii. Vin Diesel, pe numele său adevărat Mark Sinclair Vincent este actor, dar și regizor ce s-a făcut remarcat în filme precum Multi-Facial, Strays, The fast and the furious, iar Paloma Jimenez, iubita lui, este un model extrem de apreciat în toată lumea.

Foto: Hepta

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X