evzmonden.ro Web analytics

Augustin Viziru, TRANSFORMARE ȘOCANTĂ pentru un ROL! „Nu am mai putut să fac …”

Augustin Viziru, TRANSFORMARE ȘOCANTĂ pentru un ROL! „Nu am mai putut să fac …”
Augustin Viziru, TRANSFORMARE ȘOCANTĂ pentru un ROL! „Nu am mai putut să fac ...”

Transformare ȘOCANTĂ pentru un ROL! În urmă cu două luni, Augustin Viziru avea 104 kilograme și tot pe atâta umor, însă pentru primul său rol principal într-un film s-a pus pe treabă și a reușit să slăbească 18 kilograme.

În mai puțin de trei săptămâni, îndrăgitul actor trebuie să mai topească încă opt kilograme. Dacă va reușit, el va câștiga pariul pus cu Iura Luncașu, conform cancan.ro.

“Am fost profesor de sport, dar în urmă cu 10-15 ani. (…). Băi, ce să fac, mă chinui… am avut 104 kilograme și am slăbit 18 kilograme. (…). Da, am rol principal, e primul rol principal de «good boy (n.r.: băiat bun)». (…). Am slăbit 18 kilograme în două luni și mai trebuie să slăbesc 8 kilograme în 16 zile. Și dacă nu slăbesc alea opt kilograme, o să joc gratis în film (n.r.: comedia realizată în regia lui Iura Luncașu). Dietă nu prea am ținut, pentru că din punctul meu de vedere, nu e prea bună – după ce renunți la ele (n.r.: diete), pui totul la loc. Am redus alimentația, porțiile de mâncare, nu mai mănânc cu șase ore înainte să mă culc. 

(…). Am făcut o hernie de disc. (…). Nu am mai putut să fac mișcare, dar ușor, ușor mi-am revenit și o să fac din nou mișcare. Chiar ultimul meu turneu internațional de biliard a fost o plăcere, am luat locul cinci în în primii 105. (…).”, a mărturisit Augustin Viziru în cadrul emisiunii “La Măruță”, de la Pro TV.

Sursă foto: Facebook

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X