Transformare ȘOCANTĂ. Cum a ajuns să arate acum Mihaela Tatu

Transformare ȘOCANTĂ. Cum a ajuns să arate acum Mihaela Tatu
Transformare ȘOCANTĂ. Cum a ajuns să arate acum Mihaela Tatu
Autor:

După o perioadă lungă în care nu a mai apărut la TV, Mihaela Tatu a reuşit să uimească pe toată lumea cu transformarea ei. Fosta prezentatoare a emisiunii ”De 3 X femeie” reușise să slăbească, iar acum a pierdut din nou controlul kilogramelor.

După ce a renunţat la televiziune, Mihaela Tatu s-a ocupat de o grădiniţă privată, iar apoi a stat o perioadă pe bară, după cum ea însăşi a mărturisit.

Vedeta a renunțat la cariera din televiziune și este trainer de dicţie, arta livrării discursului şi dezvoltare personală, dar şi voice over şi moderator/prezentator de evenimente.

După perioada grea, când nimeni nu voia să o angajeze, Mihaela Tatu s-a confruntat și cu probleme în ceea ce privește greutatea. Dacă atunci când s-a lansat era suplă şi cu un look fresh, apoi a slăbit, însă acum a pierdut din nou controlul kilogramelor. Cu toate acestea, Mihaela a rămas la fel de voioasă în privire şi ageră, aşa cum o ştim de la televizor, potrivit b1.ro.

„Trei luni de zile m-am dat cu capul de pereţi, pentru că schimbarea unei paradigme în viaţa ta, a unei profesii, nu e de ici, de colo. Sunt oameni cărora le este teamă să facă o schimbare la 20, 25, 30, 35, 40 de ani. Dar eu, la aproape 50? Ştii ce greu mi-a fost? Am încercat să-mi găsesc de lucru la stăpân, cum se zice, însă unii au spus . Ei n-aveau de unde să ştie că eu voiam doar un loc de muncă. Apoi, alţii mi-au spus: . Eu voiam doar să lucrez. Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea”, a povestit Mihaela Tatu pentru o publicaţie locală.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X