Traian Basescu si imaginea care s-a viralizat instant! Fostul Presedinte al Romaniei a reusit sa stranga mii de aprecieri intr-un timp record.

Nu încape vorbă că Traian Băsescu este unul dintre politicienii care știu cum să capteze atenția internauților.

Astăzi, fostul președinte al României și-a schimbat fotografia de copertă a profilului de Facebook, reușind să adune, în patru ore, 8.300 de like-uri.

Aveti sprijinul a milioane de oameni care trăiesc în Romania

„Ca și oricare altă personalitate ati avut mulți dușmani – agresivi și mîrșavi, mereu așteptînd momentul ca să va poată lovi perfid. Dar aveti și mulți prieteni devotați. Și mai aveti sprijinul a milioane de oameni care trăiesc în Romania”, a comentat o femeie.

Citește și: Imagine fierbinte cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubit! Este o amenințare...

Un domn i-a urat „bună dimineața”, iar apoi l-a rugat să unească dreapta politică. „Ești matinal nea Traiane, vreau să te întreb la alegerile locale din Constanța aveți candidatul propiu sau faceți alianța cu PNL?, a scris un alt internaut.

Unul dintre fani îl vrea pe funcția de premier „ca să mai înainteze și țara noastră”.

Nu vine nimeni sa-i arate si greselile facute

„Citesc comentariile si nu-mi vine sa cred ! Nu vreau sa spun ca Basescu nu a fost un presedinte bun pentru Romania dar la cati pupindosisti il felicita aici , nu vine nimeni sa-i arate si greselile facute de parca acest om a fost mai perfect decat Iisus Cristos”, a reacționat un alt utilizator pe Facebook, potrivit EVZ.