Traian Băsescu aruncă BOMBA! Fostul președinte al României a făcut dezvăluiri de senzație despre planul său de viitor.

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară,  și-a anunțat retragerea din PMP. Politicianul l-a spus colegilor săi de partid că implicarea sa în tranziţia către un “nou” PMP se va încheia la sfârşitul acestui an. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței în care Theodor Paleologu a fost desemnat prezidențiabil al PMP.

“Noi am început acest proces de tranziţie, de la mine către un nou PMP, odată cu ocuparea funcţiei de preşedinte al partidului de către Eugen Tomac. Astăzi suntem, dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului, pentru că faţa partidului trebuie să se schimbe şi partidul trebuie să evolueze”, a precizat duminică Băsescu, în şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

Reamintim că în urmă cu aproximativ 20 de zile, Traian Băsescu a făcut un scenariu-bombă în cazul de la CARACAL. Fostul președinte a declarat, într-o emisiune TV de la B1 TV, că, în cazul de la Caracal, nu este vorba de crimă, cel mai probabil cazul face obiectul unui dosar de trafic de persoane în afara țării.

„Credința mea este că e ieșită deja din țară. Ăsta nu a acționat singur. (…) În momentul de față, după mine, procurorii DIICOT și Poliția nu pot să nu ia în considerație un lucru esențial, că în timp ce ei stăteau la poartă, copilul era trecut dincolo de frontieră.

Nu știu dacă este așa, dar este clar că o astfel de rețea la dimensiunile la care pare a fi are legături și în punctele de frontieră și trece cu 2-3 fete odată”, a susținut Traian Băsescu în emisiunea „Dosar de Politician”..