evzmonden.ro Web analytics

Traian Basescu, ATAC DUR la adresa Primei Doamne a Romaniei. Iata ce spune despre Carmen Iohannis: „Nu trebuie să ţi se vadă…”

Traian Basescu, ATAC DUR la adresa Primei Doamne a Romaniei. Iata ce spune despre Carmen Iohannis: „Nu trebuie să ţi se vadă…”
Traian Basescu, ATAC DUR la adresa Primei Doamne a Romaniei. Iata ce spune despre Carmen Iohannis: "Nu trebuie să ţi se vadă..."

Traian Basescu nu s-a putut abtine si si-a exprimat punctul de vedere despre tinuta vestimentara pe care Carmen Iohannis a adoptat-o in cadrul unei vizite oficiale din Italia.

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este de parere ca sotia lui Klaus Iohannis a gresit enorm in momentul in care si-a ales imbracamintea pentru vizita oficiala din Italia si astfel a incalcat o regula esentiala a protocolului.

”E o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu se văd umerii, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu se văd coatele, nu se văd genunchii, nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată„, a marturisit Traian Basescu in cadrul unei emisiuni TV.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • mi e scirba de justiția din România
    avem un președinte ales pe facebook de diaspora
    care nu suporta mizeriile pe care le impune pe malul de Iohanis
    noi nu avem drepturi în țară noastra
    are atîtea dosare și totuși face ce vrea

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X