Traian Basescu a spus ADEVARUL despre relatia cu SOTIA sa. Dezvaluiri de senzatie: „La mine in casa nu o sa auziti…”

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a povestit cum decurge relatia cu sotia sa, Maria Basescu. Chiar daca a fost intotdeauna rezervat in ceea ce priveste mariajul sau longeviv, Traian Basescu a povestit ce ritual au in fiecare dimineata, dar si ce nu a facut niciodata cu partenera sa de viata.

De-a lungul timpului, lucrurile nu s-au schimbat prea mult in ceea ce o priveste pe sotia lui Traian Basescu, aceasta fiind o prezenta discreta, care prefera in continuarea sa stea departe de ochii curiosilor si se ocupa de educatia nepotilor sai, pe care ii creste asa cum stie mai bine.

Chiar si asa, intr-un dintre putinele dati in care a hotarat sa abordeze acest subiect, Traian Basescu a declarat ca nu a incarcat-o niciodata pe partenera sa de viata cu probleme politice care il macina si in prezent, chiar si acum cand nu mai este presedintele Romaniei.

„Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică”, a spus fostul sef al statului, potrivit StirileKanalD.

In cadrul aceluiasi interviu, Traian Basescu a dezvaluit ca el si sotia lui au ritual pe care il respecta cu sfintenie de mai bine de 30 de ani.

„Dimineaţa ne trezim întotdeauna la 7.00. La 7:15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie „captain”. Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Dar niciodată despre politică. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să discutăm”, a declarat Traian Basescu acum ceva timp.