Traian Basescu a spus ADEVARUL despre relatia cu SOTIA sa. Dezvaluiri de senzatie: “La mine in casa nu o sa auziti…”

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a povestit cum decurge relatia cu sotia sa, Maria Basescu. Chiar daca a fost intotdeauna rezervat in ceea ce priveste mariajul sau longeviv, Traian Basescu a povestit ce ritual au in fiecare dimineata, dar si ce nu a facut niciodata cu partenera sa de viata.

De-a lungul timpului, lucrurile nu s-au schimbat prea mult in ceea ce o priveste pe sotia lui Traian Basescu, aceasta fiind o prezenta discreta, care prefera in continuarea sa stea departe de ochii curiosilor si se ocupa de educatia nepotilor sai, pe care ii creste asa cum stie mai bine.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Chiar si asa, intr-un dintre putinele dati in care a hotarat sa abordeze acest subiect, Traian Basescu a declarat ca nu a incarcat-o niciodata pe partenera sa de viata cu probleme politice care il macina si in prezent, chiar si acum cand nu mai este presedintele Romaniei.

“Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică”, a spus fostul sef al statului, potrivit StirileKanalD.

In cadrul aceluiasi interviu, Traian Basescu a dezvaluit ca el si sotia lui au ritual pe care il respecta cu sfintenie de mai bine de 30 de ani.

“Dimineaţa ne trezim întotdeauna la 7.00. La 7:15 suntem cu cafeaua în faţă şi cel puţin o oră beau două căni cu cafea. Pe una scrie “captain”. Eu într-o parte, soţia de cealaltă a mesei, vorbim. Dar niciodată despre politică. Ce face o fată, ce face alta. Pentru că noaptea când ajung acasă nu mai avem timp să discutăm”, a declarat Traian Basescu acum ceva timp.