După ce Robert Turcescu l-a criticat în termeni duri pe Theodor Paleologu, pentru scorul slab obținut la alegerile de duminică, fostul președinte al românilor a ieșit la atac. Traian Băsescu a ”șterge pe jos” cu un jurnalist celebru.

Traian Băsescu l-a criticat pe Robert Turcescu, fostul realizator al talk-show-ului 100%, în vârstă de 44 de ani,  pentru criticile pe care acesta din urmă i le-a adus politicianului Theodor Paleologu, pentru scorul slab obținut la alegerile prezidențiale la primul tur de scrutin.  Anunțul a fost făcut de Traian Băsescu  în direct la TVR.

Citește și:

„Dacă ar fi candidat Robert Turcescu probabil că nu făceam pragul de 3%. E incorect. Până la urmă, Paleologu a fost un candidat care a probat că are capacitatea să nu lase PMP-ul să alunece sub prag. A fost foarte important pentru alegătorii PMP să conștientizeze că sunt în continuare jucători. Se reconfirmă procentul de la Europarlamentare. I-o spun public lui Turcescu, el nu făcea 3%, acuma nu știu cât se supără”, a menționat fostul președinte al României.

Tu cu ce ai contribuit la acel prea puțin?

„Reacția lui este o chestiune de caracter. Până la urmă, unui om care a fost candidat, pentru care nu prea te-ai dat cu capul de pereți să-l ajuți în campanie, vi și-i spui că ai scos prea puin. Tu cu ce ai contribuit la acel prea puțin? Spre exemplu, Neamțu, Mihai Neamțu, a fost extraordinar cât l-a ajutat pe Paleologu, deși intelectual ei sunt în contradicție, cu opțiuni destul de diferite. Dar a fost un partener loial candidatului”, a mai declarat Traian Băsescu la TVR.