Traian Basescu a aruncat BOMBA! Dezvaluiri de senzatie despre planul PSD de distrugere a lui Klaus Iohannis

In cazul in care PSD nu va intra in turul doi la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis va ajunge in punctul in care va putea pierde cursa de la Cotroceni. Analiza a fost facuta de un nume greu din politica, Traian Basescu!

Fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, prevesteste un viitor sumbru pentru Klaus Iohannis! Potrivit calculelor sale, PSD nu va ajunge in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar daca acest lucru se va petrece, PSD-istii vor acorda un vot surprinzator.

”Pe analiza mea, PSD nu intră în turul doi. Doamna Dăncilă pornește de la 6%, iar Teodorovici de la dezechilibre macro-economice majore și o față de dandy, ceea ce nu-l ajută în campanie. Doamna Dăncilă poate face un singur lucru care să o ducă în bătălia pentru turul doi: să petreacă toată vara în campanie, să meargă în fiecare zi în țară, să facă 2-3 conferințe de presă pe săptămână și în mod special duminică, când turbează toți cei plecați la mare că nu pot răspunde. Eu nu vă spun din cărțile de politică, eu vă spun din experiență: vara muncești pentru a câștiga toamna.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Dacă în turul II ajung Dan Barna/Cioloș cu Iohannis, el va avea un mare șoc. Cel puțin 50% dintre PSD-iști îi vor da votul lui Dan Barna. Iohannis va trebui să încerce să nu-și mai ostilizeze electoratul PSD. Dan Barna nu a fost atât de critic la adresa PSD, cum a fost Klaus Iohannis.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.