Tragedie totală pentru o familie de români! Copilul lor a făcut infarct. Au anunțat acum ce s-a întâmplat cu băiatul lor de 4 ani.

O familie de români din Italia au avut parte de o tragedie. Copilul lor de 4 ani a făcut infarct. Părinții sunt disperați.

Primarul orașului a precizat că moartea copilului este o tragedie pentru întreaga comunitate: “îi ştiu pe părinţi şi le-am întâlnit băiatul cel puţin o dată. Sunt foarte bine integraţi în comunitatea noastră. Din câte ştiu, băiatul avea o problemă gravă de sănătate. Totuşi, graţie eforturilor tuturor şi în special a părinţilor, a putut să meargă măcar şi pentru o scurtă perioadă de timp la grădiniţă. Este o lovitură dureroasă pentru întreaga comunitate. Este o zi foarte tristă”.

Citește și: Romanii au talent. Copilul care ii va uimi pe jurati: ”Anul viitor vreau să îmi dau doctoratul în muzică, la Viena”

Tragedie totală pentru o familie de români! Ce s-a întâmplat? Lucas, băiatul de 4 ani al unei familii de români din San Demetrio ne’Vestini, Italia, a făcut un atac de cord și a murit.

Părinții spun că toată viaţă băiețelului lor a fost afectată de o boală congenitală gravă, scrie Observator.tv, care citează presa italiană.

În ultimul timp, copilul făcea des crize respiratorii din ce în ce mai severe. În cele din urmă, băiatul a făcut un atac de cord şi a fost transportat în stare gravă la spitalul local.

Medicii l-au declarat pe Lucas caz de cod roşu. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, băiatul a fost declarat mort.