„TRAGEDIE…” Teo Trandafir, de URGENŢĂ la şcoala unde învaţă FIICA sa – DECLARAŢII SURPRINZĂTOARE

„TRAGEDIE…” Teo Trandafir, de URGENŢĂ la şcoala unde învaţă FIICA sa – DECLARAŢII SURPRINZĂTOARE
"TRAGEDIE..." Teo Trandafir, de URGENŢĂ la şcoala unde învaţă FIICA sa - DECLARAŢII SURPRINZĂTOARE

Teo Trandafir a fost chemată în această dimineață la școala în care învață fiica ei, iar experiența pe care a trăit-o a emoționat-o foarte tare pe îndrăgita prezentatoare TV.

Cu puțin timp înainte de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la şcoală. Vedeta nu a fost chemată de dascăli pentru că s-ar fi petrecut ceva nefericit ci dimpotrivă: Maia au participat la o demonstraţie de balet.

„Azi, m-am dus la şcoala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinţii erau chemaţi la şcoală, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!”, a scris de vedetă după vizită.

„Este o binecuvântare să vă aveţi una pe cealaltă”, „Felicitări! Vădoresc împlinirea dorinţelor”, „Minune de copil! N-ai cum… efectiv, n-ai cum să nu te mândreşti cu un asemenea suflet cald şi minte sclipitoare. Toate apariţiile ei sunt încântătoare sufletului meu”, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fani, scrie Cancan.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Sunteți jenanți și persuasivi, inducând oamenilor un ” plus” de emoție negativă! Știam de anunțul acesta dar merita să vă trag o săpuneală! De ce folosiți astfel de titluri care nu ar trebui să fie scrise? Sunteți cu toții în mass-media lipsiți de responsabilitate, onoare și demnitate! În locul lui Teo v-aș rezolva un pic” look-ul”!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X