Tragedie pentru fiul lui Marcel Toader. Ieri, fiul omului de afaceri Marcel Toader, Maximilian Toader, a mai primit o lovitură. În timp ce își înmormânta tatăl a aflat vestea morții unui bun prieten.

„Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu! Odihnește-te în pace, tată! Meriți din plin! Știu că în momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult căutată!

Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten! Odihnește-te în pace Cătălin Becheanu! Condoleanțe familiei îndurerate! Nu știu ce să mai zic!”

Citește și: Fiul lui Marcel Toader este ingropat in datorii! Maximilian nu poate folosi averea tatalui sau

Cătălin Becheanu un tânăr rugbist, a murit miercuri dimineaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti. Cel car fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei se plimba cu bicicleta în momentul în care a fost acroşat de un autocamion.

„Am încercat să digerăm evenimentul nefericit în familie și să respectăm durerea rudelor. Beche a fost mult prea iubit și nefericita veste s-a răspândit repede. Un exemplu în societate, caracter deosebit și pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogățește cerul cu sufletul lui neîntinat. Nu îi dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veșnica alături de cei ca el, DREPȚI. În memoria și inima noastră vei rămâne mereu trupul firav, cu o inima imensă. Drum bun Cătălin Becheanu!”, au scris cei de la RC Grivița pe Facebook.