TRAGEDIE în timpul unui show renumit. ACCIDENT ABSURD. O persoană și-a PIERDUT VIAȚA fulgerător

TRAGEDIE  în timpul unui show renumit. ACCIDENT ABSURD. O persoană și-a PIERDUT VIAȚA fulgerător
TRAGEDIE în timpul unui show renumit. ACCIDENT ABSURD. O persoană și-a PIERDUT VIAȚA fulgerător
Autor:

TRAGEDIE în timpul unui show. ACCIDENT ABSURD. O persoană și-a PIERDUT VIAȚA fulgerător

Concursul Eurovision din acest an este marcat de o tragedie. O persoană și-a pierdut viața fulgerător, în urma unui accident absurd. Organizatorii prestigioasei au anunțat producerea nefericitului eveniment.

În timpul pregătirilor pentru spectacolul Eurovision 2019 un șofer și-a pierdut viața , după ce a fost victima unui accident absurd. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost zdrobit de câteva componente din echipamentul de iluminat când le descărca. Medicii sosiți la fața locului de urgență i-au acordat primul ajutor și au decis să-l transporte imediat la spitalul Ichilov. În ciuda eforturilor doctorilor, care au încercat să îl resusciteze, inima angajatului a încetat să mai bată, potrivit cancan.ro.

“Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa”, au anunțat organizatorii concursului de muzică Eurovision.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X