Tragedie in showbiz! Un anunț șocant care înștiința sfârșitul fulgerător al unei celebre bloggerite a uimit o lume întreagă. Este vorba despre Inna Cujbă, una dintre cele mai apreciate bloggerițe din Republica Moldova. Ea s-a stins, într-un accident mortal.

Tragedie în showbiz! Inna A MURIT într-un accident rutier teribil

Inna Cujba avea doar 27 de ani, iar accident de la Căușeni, care a avut loc joi dimineață, i-a fost fatal. Tânăra s-a stins pe loc. În urma accidentului au mai murit două persoane: un tânăr de 19 ani și un altul de 32, cei doi șoferi ai mașinilor.

Citește și:

Pe contul personal de Instagram al Innei, unde are peste 73.000 de urmăritori, ultima postare a Innei este un mic clipuleț în care apare în mașină, potrivit spynews.ro.

Așadar, ultima postare a devenit rapid un „altar de mesaje„ de condoleanțe, trimise de cei care o iubeau:„V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!😢”, “Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace😥”, “Inuța, Domnul să te ierte 😭😭😭 Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, “Dumnezeu să o ierte, putere părinților🌺🌺🌺🌺😥😥😥”, “Tu ai fost ca o soră cu copii mei😭😭😭😭Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri”, au fost câteva dintre mesajele dureroase.

Citește și: