Tragedie din cauza băuturii în toiul nopții la Timișoara. Patru oameni, printre care și copii, au ars de vii în casă, în urma unui incendiu. Se pare că părinții acestora erau beți și au văzut prea târziu flăcările, așa că alarma la 112 s-a dat tardiv.

“În jurul orei 22:35 am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o casă (2 apartamente) pe strada Memorandului din Timișoara.

Din primele informații primite de la apelant, am fost informați că în interiorul locuinței ar fi un adult si 4 minori.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

Citește și:

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate.

În acest moment Pompierii lucrează pentru evacuarea completă a fumului și înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, au transmis pompierii de la ISU.