Tragedie de Crăciun! Sora lui George Michael, fost un cântăreț și compozitor englez de origine cipriotă, Melanie Panayiotou s-a stins chiar în ziua de Crăciun.  Aceasta a încetat din viață la trei ani de la decesul cântărețului. Sora regretatului artist avea doar 55 de ani.

Medicii legiști spun că decesul nu este considerat ca moarte suspectă, potrivit BBC.

Tragedie! „Cerem să fie respectată intimitatea familiei”

Într-un comunicat public, familia a confirmat decesul care a avut loc de Crăciun, cerând respectarea intimităţii şi precizând că nu vor fi făcute declarații suplimentare.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

„Poliţia a fost chemată de serviciul londonez de ambulanţă, miercuri, în jurul orei 19.35, pentru a raporta decesul subit al unei femei. Moartea nu este tratată de poliţie ca suspectă”, au anunțat reprezentanții Poliției Metropolitane.

Într-o declarație, John Reid, avocatul familiei, a spus: „Cerem să fie respectată intimitatea familiei în acest moment foarte trist”.

Tragedie de Crăciun! Reamintim că George Michael, faimosul artist al anilor ’80, cel care a rupt topurile muzicale cu piesele „Careless whisper” sau „Wake Me Up Before You Go-Go” a murit în urmă cu trei ani, chiar în noaptea de Craciun.

Cantaretul a murit din cauze naturale, la varsta de 53 de ani, spun politistii care au raspus la apelul de urgenta venit din casa vedetei. Acest amanunt a fost intarit si de un reprezentant al artistului care a declarat ca „George a murit acasa, linistit”.