Tragedia se apropie! Bilant terifiant: “28.109 morti.” Clarvazatoarea Romaniei a facut anuntul DEVASTATOR. Uite cand va avea loc marele MACEL

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea Romaniei, a lansat o previziune devastatoare! Femeie sustine ca prevede o tragedie in care 28. 109 isi vor pierde viata.

“În această dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care spune ceva cutremurător.   Vedeam în fața ochilor închiși, un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat. Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109 . Apoi, aud glas care-mi spune așa:

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

“Au murit 28.109″.  Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie. Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune.  Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți.  Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința.

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit. Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva (pe noi ca oameni ai acestei planete) de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul sau.