evzmonden.ro Web analytics

Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: „Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”

Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: „Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: "Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ..."

Andreea Marin a dezvăluit într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Striblea despre momentele dramatice din viața sa, care au marcat-o și i-a dat universul peste cap.

Prezentă în studioul postului de radio Digi Fm, Andreea Marin a povestit printre altele, despre momentul în care a rămas fără mama ei, care i-a murit în brațe, cînd vedeta avea doar nouă ani.

„Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ. Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe”, a spus Andreea.

„Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii „Oameni de Colecție”.

Andreea Marin a mai povestit că după ce a murit mama ei, l-a văzut pe tatăl său cum se retrăgea seară de seară în propria cameră. Astfel, într-o zi a cotrobăit în camera respectivă și astfel a găsit caietul cu socoteli, pe care tatăl său îl ține de trei ani. Erau calcule făcute pentru cheltuielile casei.

Atunci, surorile Marin s-au gândit să îl ajute pe tatăl lor, așa cum puteau. Au renunțat astfel la singurul lucru care le plăcea foarte mult: înghețata, crezând că, astfel, tatăl lor va face economii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Bai mai terminati odata cu parashuta asta si cu celalta care-i e competitie.Chiar n-aveti ce scrie?Luati o pauza daca-ti terminat toate subiectele.S-a lamentat odata,de doua,de noua,a epuizat si asta lacrimogenele?De unde-ati scos chestia cu „toti o admira”?O admira de ce?Frumoasa nu-i,desteapta nu-i,doar excroaca si manipulatoare,ca si competitia.Inainte de ’89 le lua Gaia cu ce stiu ele sa faca.Sistemul e problema,fara copiatul vestului bolnav,poate invatau si astea o meserie,dactilografe,portar ceva.Uite ce stiri dati:Esca,Radulescu,Marin,Pestritiu,Vidican,Vintu,aia cu gaina in cap ca nu-mi vine numele,shtoarfa lu’ borcea ala eliberat din puscarie,etc.Halal stiri vere,halal exemple de urmat.Ma scutesti acum evz-ule de stiri de astea?

  • Nu doresc să fiu înțeles greșit,dar în afară aceste „vedete” „de pe sticlă”,sau în general din artă,nu aveți alte exemple notabile care fac bine unui număr imens miilor de oameni din țară nu aveți?Sunt mulți medici, personal medical,profesori,oameni care lucrează în tehnică,informatică sau alt domeniu de activitate.Pe aceștia nu-i pomeniți.Căutați-i,găsiți-i, faceți-cunoscuți!Mai lăsați-ne cu „vedetele” astea de care ne-am plictisit și din păcate,unele nici nu sunt un exemplu demn de urmat…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X