evzmonden.ro Web analytics

Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: “Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”

Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: “Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: "Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ..."

Andreea Marin a dezvăluit într-un interviu acordat jurnalistului Cătălin Striblea despre momentele dramatice din viața sa, care au marcat-o și i-a dat universul peste cap.

Prezentă în studioul postului de radio Digi Fm, Andreea Marin a povestit printre altele, despre momentul în care a rămas fără mama ei, care i-a murit în brațe, cînd vedeta avea doar nouă ani.

„Am crescut cu niște mari cumpene în viață, cu niște mari greutăți, care m-au învățat că nu trebuie să îmi pierd capul și trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că azi ne poate fi bine, mâine, dintr-un motiv sau altul, putem fi la pământ. Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe”, a spus Andreea.

„Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a mai spus vedeta în cadrul emisiunii „Oameni de Colecție”.

Andreea Marin a mai povestit că după ce a murit mama ei, l-a văzut pe tatăl său cum se retrăgea seară de seară în propria cameră. Astfel, într-o zi a cotrobăit în camera respectivă și astfel a găsit caietul cu socoteli, pe care tatăl său îl ține de trei ani. Erau calcule făcute pentru cheltuielile casei.

Atunci, surorile Marin s-au gândit să îl ajute pe tatăl lor, așa cum puteau. Au renunțat astfel la singurul lucru care le plăcea foarte mult: înghețata, crezând că, astfel, tatăl lor va face economii.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bai mai terminati odata cu parashuta asta si cu celalta care-i e competitie.Chiar n-aveti ce scrie?Luati o pauza daca-ti terminat toate subiectele.S-a lamentat odata,de doua,de noua,a epuizat si asta lacrimogenele?De unde-ati scos chestia cu “toti o admira”?O admira de ce?Frumoasa nu-i,desteapta nu-i,doar excroaca si manipulatoare,ca si competitia.Inainte de ’89 le lua Gaia cu ce stiu ele sa faca.Sistemul e problema,fara copiatul vestului bolnav,poate invatau si astea o meserie,dactilografe,portar ceva.Uite ce stiri dati:Esca,Radulescu,Marin,Pestritiu,Vidican,Vintu,aia cu gaina in cap ca nu-mi vine numele,shtoarfa lu’ borcea ala eliberat din puscarie,etc.Halal stiri vere,halal exemple de urmat.Ma scutesti acum evz-ule de stiri de astea?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X