Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. CRBL, Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Am dormit de foame…”

Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. CRBL, Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Am dormit de foame…”
Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. CRBL, Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: „Am dormit de foame...”
Autor:
Toți îl admiră, însă puțini știu ce DRAMĂ ascunde un celebru artist de la noi. Acum toți îl apreciaeză, însă puţină lume cunoaște momentele dramatice prin care a trecut CRBL.
CRBL a dezvăluit,  pentru Libertatea.ro, greutățile prin care a trecut în viața sa de artist, înainte de a deveni celebru.

„Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzică, dar viața noastră din spatele camerelor era alta… Veneam cu 2 ore mai devreme în București, la metrou ne schimbam de haine și făceam antrenament două ore la metrou. A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în șoc. Nu întelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și leșină…”, a declarat CRBL.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. Dar acum se ridicase ștacheta, nu mai mergea cu second-hand-ul și atunci banii îi țineam numai pentru a avea bani să ieșim, dacă ne chema o altă trupă sau trebuia să ne vedem cu cineva în oraș.

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar, sau din când în când mai cumpărăm o pizza… Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame”, a mai spus cântărețul.

Tags: , ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X