Tot ce nu știai despre ochii verzi. De ce sunt fantastici? În urma unor cercetări efectuate s-a stabilit că doar o proporție de 2% din populația lumii deține aceasta culoare incredibila a ochilor.

Este foarte greu să susții privirea persoanelor cu ochii verzi. Cumva îți pătrund în suflet

Oamenii cu ochii verzi sunt tăcuți, liniștiți, politicoși și atenți la detalii. Mai mult, ei pot detecta undele magnetice, simt când sunt mințiți sau când li se ascunde ceva sau cineva se ferește de ei.

Pe lângă aceste aspecte, au o sensibilitate ieșită din comun, sunt foarte inteligenți și întotdeauna curioși, potrivit Upvee.co

Citește și: Monica Pop trage semnalul de alarma: "Pentru naivii cu bani de aruncat!"

Însă au și un defect, poate cea mai negativă dintre trăsăturile lor. Pot fi foarte geloși, este important să învețe să-și gestioneze pornirile de gelozie. În general, aceste porniri se vor tempera odată cu înaintarea în vârstă, când devin din ce în ce mai siguri pe atuurile lor.

Persoanele cu ochii verzi sunt foarte muncitoare și pun pasiune în tot ce fac. Nu sunt fericiți să facă vreun compromis sau să lucreze într-un domeniu care nu le face plăcere, nu îi stimulează creativ și intelectual.

Citește continuarea…