Tora Vasilescu, actriţa care de peste 40 de ani este un simbol în teatru şi în film, în vârstă de 68 de ani, a fost la un pas să-și piardă viața în tinerețe. A povestit totul reporterilor de la „Acces direct”.

Într-un interviu pentru sursa citată, celebra actriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele frumoase pe care l-a trăit, dar a făcut și o mărturisire dureroasă despre un avort petrecut în pauza unui spectacol de teatru.

„Am iubit un ofițer american, care m-a cerut de nevastă. Tatăl lui avea un teatru pe Broadway. Am ales totuși să rămân la meseria mea. Nu regret că nu am copii. Aveam 39 de ani când mi-am cunoscut al doilea soț. L-am plăcut din prima secundă. Suntem de 30 de ani împreună. În pauza unui spectacol am avut un avort spontan, eram îmbrăcată într-o rochie albă…Am avut probleme grave de sănătate”, a mărturisit artista, potrivit A1.ro.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Tora Vasilescu s-a născut la Constanta pe 22 martie 1951. Celebra actriță a copilărit la Tulcea. După examenul maturității, aceasta a dat examen la Teatru de doua ori, însă a picat. Nu a renunțat la visul ei și s-a prezentat la un casting la Satu Mare unde a fost selectată din zeci de concurenți. Într-un an a avut cinci roluri principale, alături de actori cu experiență, iar următorul an a intrat la facultate și a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” din Capitală. A jucat pe scenele teatrelor Evreiesc si Bulandra din Bucuresti.