Topul vedetelor care MOR DE FOAME!

Topul vedetelor care MOR DE FOAME!
Topul vedetelor care MOR DE FOAME!

Atenție! Acest titlu este posibil numai în România. . Într-o industrie care seamănă prea puțin cu ceea ce se vrea, trebuie să fiți conștienți că la noi lumea mondenă strălucește doar câteva ore. Fără o meserie de bază sau fără o afacere care să te susțină, notorietatea nu vine la pachet cu bani mulți pe card. . Să dăm cărțile pe față, pentru multe vedete covrigul costă tot un leu, la fel ca și țigările de 15 lei sau mâncarea din piață, uneori cam scumpă. Am făcut un top al persoanelor pe care le știți de la televizor, dar care o duc mai greu decât majoritatea oamenilor.

1. Dana Marijuana – cunoscută la sfârșitul anilor ’90 ca cea mai fidelă fată, nu a avut parte de un destin tocmai fericit. Cu un parcurs agitat marcat de dependența de droguri, notorietatea și hit-urile ei au adus un venit frumușel doar pentru câțiva ani. Marijuana se întreține acum din vânzarea obiectelor handmade. Această activitate nu este una tocmai profitabilă, vedeta a rămas curent fără electricitate pentru că nu și-a achitat facturile.

2. Adrian Țuțu s-a întors la origini. Cu toate că a avut un punct de pornire promițător el a preferat să investească toți banii de la Românii au talent în haine, melodii și videoclipuri. Situația financiară l-a obligat pe cântăreț să se mute din capitală în orașul natal pentru că viața în București e destul de scumpă.

3. Șopârlă de la Animal X- fenomenul muzical din 2000, o umbră la 10 ani distanță. Trupa de băieți cu mișcări noi de breakdance l-a ajutat pe Șopârlă doar pentru câțiva ani să trăiască fericit. Acum că a dat de greu face eforturi uriașe pentru a reveni pe scenă și în atenția publicului. Fără evenimente, fără bani din difuzări, pare că artistul nu-și mai găsește locul.

4. DJ Wanda – efervescentă și prezentă la tot ce mișcă prin oraș, reușește să salveze aparențele, dar lucrurile nu-s chiar pe roze. Wanda trăiește acum din evenimentele pe care le mai prinde din când în când, în calitate de MC(un fel de prezentator în cluburi), dar evenimentele sunt rare, iar cheltuielile la oridea zilei. A fost implicată într-un scandal public pentru o datorie de 1500 euro. Ea a reușit să investească într-un salon de tatuaje care să o ajute până mai prinde o emisiune, un eveniment și așa mai departe.

5. Gabi Jugaru – Pentru Jugaru participarea în noul proiect de la PROTV a venit ca o gură de oxigen. Comediantul nu a mai prins niciun proiect TV, iar lipsa de vizibilitate i-a redus dramatic și cererea la evenimente private. Comediantul speră să își revină.

Notă puțin cam directă: Viața de artist e grea, cere sacrifcii, dar mulți nu înțeleg că să fii artist presupune să ai talent. Așa că, dragilor, un hit nu garantează o carieră, dacă n-ai și voce.

 

Nu uita că ne vedem LIVE miercuri, 11 martie, de la 19,30 cu Andreea Bălan.  Nu vom cenzura parerile, iar cititorii nostri vor putea fi oricât de directi îsi doresc. Suntem pregatiti sa vedem înjuraturi de mama, de tata, comentarii negative, le vom vedea si vom raspunde direct, nu-i problema!

Speram sa pastram linia de divertisment si speram sa nu se supere vedeta invitata când va da nas în nas cu diverse provocari si întrebari. Pe format ne permitem sa-i cerem telefonul, sa ne uitam prin el, sa o rugam sa mânânce lamâi sau sa o întrebam prieteneste lucruri pe care nu le-ar spune în fata camerelor, asa ca o sa fie show.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X